HOW MAZAJ CAN SAVE YOU TIME, STRESS, AND MONEY.

How Mazaj can Save You Time, Stress, and Money.

How Mazaj can Save You Time, Stress, and Money.

Blog Article

این افراد برای تصمیم گیری در زندگی خود اهل فکر کردن نیستند و معمولا انتخاب‌های عجولانه‌ای دارند. دموی‌ها با توجه به خصوصیاتی که گفتیم، افراد برون گرایی هستند. اغلب افراد جامعه نیز دارای مزاج دموی یا گرم و تر هستند. در مورد خصوصیات ظاهری این دسته در انتهای مقاله صحبت خواهیم‌ نمود.

افراد با مزاج بلغمی باید از خوردن مواد غذایی زیر پرهیز کنند:

از جمله مشخصات ظاهری افراد با مزاج گرم و خشک، داشتن مفاصل درشت و محکم، پوست خشک، چشمانی درشت، موهای زبر و کم پشت است. از صفات رفتاری و شخصیتی آن‌ها باید به زیرکی، سخاوتمند بودن، رک گویی، حافظه قوی، عاطفی بودن و اشتهای خوب اشاره کرد.

فواید و کاربرد طب سوزنی: طب سوزنی چه بیماریهایی را درمان میکند؟

مزاج شناسی در طب سنتی می‌گوید که فصل‌ها نیز مزاج دارند؛ به همین دلیل تغییر فصل‌ها در تغییر مزاج انسان‌ها هم موثر است. انسان باید با توجه به مزاج فصل‌ها بدن خود را تطبیق دهد.

هر انسان باید به مزاج بدن خود آگاه باشد تا با استفاده از آن برنامه غذایی و ورزشی مناسبی را درنظر بگیرد.

Put in the no cost On the web Radio Box application in your smartphone and listen to your preferred radio stations on line - anywhere you happen to be!

مواد غذایی دیگر: ماکارونی، لازانیا، ترشی، سرکه، سیر و آویشن

این مواد غذایی و مفید چهار خلط اصلی موجود در بدن به نام‌های دم، صفرا، سودا و بلغم را به وجود می‌آورند.

وقتی که به پزشک یا متخصص طب سنتی مراجعه می‌کنید، اولین سوالی که در مورد شروع درمان بیماری از شما می‌پرسد، نوع مزاج یا همان طبع ها است. شناختن نوع مزاج علاوه بر حفظ سلامتی، حتی می‌تواند به درمان بیماری‌ها کمک کند؛ زیرا هر انسانی مزاج متفاوتی دارد.

شخصیت این گروه دوستانه، خوش‌رو، جسور، نگران، منعطف و عاطفی است. دموی مزاج‌ها فعالیت بدنی بالا و حافظه قوی دارند. این افراد تحمل هوای گرم و مرطوب را ندارند.

بلغمی‌ها از لحاظ شخصیتی افرادی آرام و ثابت هستند و اعتماد به نفس بالا دارند؛ اما کمی ترسو و خجالتی مزاج به نظر می‌رسند.

مواد غذایی دیگر: فرنی بادام، جوانه گندم، نمک دریایی، برنج قهوه‌ای، زنجبیل و عسل

در ذخیره خوارزمشاهی آمده که اگر طبیب، به وسیله حس لمس، احساس گرمی یا سردی در شخصی نماید، دلالت بر گرمی یا سردی مزاج آن شخص دارد، مشروط بر این که گرمی و سردی به سبب امر خارجی عارض نشده باشد؛ در مباحث جداگانه‌ای تحت عنوان: سخنات و مبردات، کلیه عوامل گرم‌کننده و سردکننده بدن را که باعث افزایش یا کاهش درجه حرارت اشخاص می‌شود ذکر کرده‌اند.[۱۴]

Report this page